OKULUMUZDA

OKULUMUZDA "ŞİVLİLİK BAYRAMI" HEYECANI YAŞANDI

ŞİVLİLİK HEDİYELERİ OKULLARDA ÖĞRENCİLERE DAĞITILdı

Üç ayların ilk Perşembe günü, Regaip Kandili sabahında Şivlilik adı altında çocukların bir bayram havasıyla tüm Konya’nın sokaklarını gezerek kendileri için hazırlanmış paketleri, gofretleri, çikolataları topladığını kaydeden Başkan Altay, “Konya Büyükşehir Belediyesi olarak bugünler için iki önemli iş yapıyoruz. Birincisi; anaokulu, ilkokul ve Diyanet’e bağlı 4 ve 6 yaş Kur’an Kurslarındaki 220 bin öğrencimiz için 31 ilçemizde paketler hazırladık. Bunların okullara dağıtımları gerçekleştiriliyor. İnşallah Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarımıza takdim edilecek. Burada amaç üç ayların başlangıcının çocuklarımızın zihninde bir hatıra kalmasını sağlamak” diye konuştu.  Bizlerde okulumuzda çocuklarımız için hazırlanan paketlerin dağıtımını gerçekleştirdik. Bu sevince oratk olduk.

11.01.2024 82

11-01-202411-01-202411-01-2024